mar 07

En uke i Vesterålen.

Det er godt å være i Vesterålen igjen. Sist jeg var der, i November måned. Fikk meg den skrei middag som jeg hadde drømt om. (Torsk med rogn.)

Det å ta toget nordover er å forflytte seg langsomt. Vi traff noen fra Trondheim på vår alder og timene nordover bare gikk fort. I Trondheim var natt toget i rute. Hadde sove kupe. Sovnet etter hvert.

Neste dag gikk vi av på Fauske og bussturen til Vesterålen gikk greit. Det var så godt å få se mor igjen. (svigermor). Et menneske som er over 80 år. Hun hadde sett fram til å treffe oss. Fikk nådd å få gjort litt, som å tine fryseren, bytte litt lyspærer. m.m

Uken gikk så fort, så takk kjære mor for et flott opphold. Også de andre som vi fikk treffe. Takk.

Det å må reise igjen, fra en storslått natur. På bussen, så toget, og til en leilighet som venter. Blomstene som ikke har hatt vann på en uke. Temperaturen som merkes etter avslåtte varm ovner. Bare gulvvarmen fra badet holder leiligheten varm. Blomstene klarer seg bra med mindre temperatur. Det gikk lenge før rommene ble gjennomvarm.

Nå venter båten med litt puss før den kommer seg på vannet. Nok å holde på med før sommer varmen er her.   Ha en fin kveld.

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.