mar 08

Verdivalg.

Verdivalg i tiden eller vrake det som var, endre , lage noe i stede. Endre på noe som man tror blir lettere, men kvalitet som uteblir og merkostnader, som resultat. Det er ikke alltid at det går i den retning man vil ,uten at noen elementer uteblir. 

Greier man å løse saker med forhastede avgjørelser, sannere på en dag og 25 år med å bygge opp. Snartenkte løsninger i samfunnet, der få mennesker tror de har løsningen og gevinst. I noen bransjer er det omtanke, være medmenneske, sette seg inn i andre menneskers hverdag som det er flest av. Kanskje det er et gråtende hjerte bak smilet. Det finner du ikke med hastverk. 

Enkelte mennesker skulle ha arbeidet med noe annet. Det er  jo ikke alltid at snarrådige avgjørelser er det beste uten at det blir kvalitetssikret og det er evaluering der alle er med i prosessen. Det finnes kvinner, og det finnes menn – men det beste er vel at menneskelige maskiner stopper litt opp og tenker etter hvilket arbeid de er satt til å gjøre.

Ha en fin dag.  

 

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.