mai 13

Get ?

13.05.16   21.35

Ringvirkningene etter montering av kabel og utstyr i området rundt meg er at mange møter helga med svart skjerm. En har hatt det i en uke. Dette er dårlig Get.  Selv om jeg fikk hjelp trenges det mannskap på overtid hos Get slik at flere får hjelp til sitt nye utstyr. Svart skjerm er ikke noe særlig bra, når man går i møte en langhelg.

13.05.16    14.50

Suport hos Get er utrolig flinke. Fikk hjelp med alt det nye utstyret etter at inntaks kabelen var byttet i går. Etter noen telefoner var alt på plass. Alt stemmer så det blir tv. Takker Get for all hjelp. På skala fra 1 til 6 skårer Get høyt.

 13.05.16    08.00

Jeg raser, Ærligtalt. Før så jeg på tv. Men nå er internet, tv  ja alt er borte der utstyr ikke passer. Like til kort er for stort til å passe i det nye systemet. Alt går fløyten i helga som kommer. Ja tv frie dager. …..    Herlig.

Må ikke koke så tidlig på morgenen…… koke.. Skal koke meg kaffe . Ja da blir dagen bra…. smilefjes. Selv om . Mye annet kan man gjøre, .. Pusse båt, rake plenen, vaske kopper for hand. 

Ha en fin dag.

 

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.