jun 02

En fin tur til Sandvika.

Det å få båten på sjøen er bra. Etter å ha oppgradert båten noe med ny tank. Det var ikke så vanskelig, som jeg tenkte før jeg begynte.

Startet med å skru veggene vekk slik at jeg fikk tatt ut den gamle  tanken. Det var en lettelse at resten av arbeidet gikk bra. Noe mindre plass blir det men det er jo en nødvendighet å legge til rette for Svenske farvann.

Måtte bygge litt ut der tanken skulle være. Noe liming og sikre tanken. Så skru på veggene igjen. Litt annerledes ble det. Oppå tanken ble det en vannrett plate, der jeg kan ha bagasje. Før var det en vegg som dekket til. Synes den nye løsningen er bra. Litt over 6000 kroner må man nok regne med.

Min første tur gikk ikke så langt. Etter åtte timer gange med halv fart var jeg framme i Sandvika. En flott gjesteplass i kanalen. Det er noe forskjell på lav og høy vannstand i kanalen.  Litt høyt for å komme seg opp på land,  men det er stige. kr 150,00 pr. døgn er ikke å si noe på. Nært til mat butikk og servering.

Sandvika er noe forandret siden jeg tok lappen der.  En fin perle i Oslofjorden med mange aktiviteter.

Ha en fin sommerdag.

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.