nov 15

Bedrifter lager vansker for eldre mennesker.

Bedrifter som strømleverandør, med flere lager det vanskelig overfor eldre mennesker som ikke kan så mye data. Det er mennesker som må oppgi epost, telefon informasjon. Mange mennesker har ikke den mulighet på grunn av sin helsetilstand. Mange har ikke mobil eller internet.

Vi oppdaget saker der et menneske fikk brev om og rette opp opplysninger. Det er sikkert flere eldre mennesker som er kommet i samme klemme, der de ikke kan redegjøre og rette opp dette.

Dette data samfunnet der mennesker uteblir, gir noe å tenke på.

Det gjelder også innbetaling , der forsinkelser med betaling kan være når mennesker uteblir og data teknologi overtar. Det er fint om det finnes mennesker med menneskelighet, slik at omlegging til data ikke rammer de svakeste i vårt samfunn.

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.