jul 18

Tur til Hedalen.

I dag er det sol fra en skyfri himmel. Sommeren er her.

Allerede 18 juli å hvor har det blitt av tiden.  Skal skrive litt om en liten tur til Hedalen.

Startet fra Oslo på fredag. En fin tur til Nes der vi spiste middag på et fint spisested på høyre side.  E16 Anbefaler stedet .  Turen gikk til Hedalen der vi overnattet. Neste dag gikk vi i fjellet der det finnes et vakkert landskap. Lett terreng å gå. Anbefaler fjellsko siden det er noe myr og små bekker som man må gå over. Hele Vassfaret er et spennende område der det kan være bjørn. Må ta turen flere ganger for å bli kjent i området. Det gjør man ikke på tre dager. Det kan nevnes fine fiske områder, bær .  Skulle vært der flere dager men anbefaler det som en tur.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.